Metaalbewerking

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor metaalbewerking? Dan zit u bij ons vakkundig team helemaal aan het juiste adres! Van lasersnijden tot de perfecte afwerking, in samenwerking met Disselhorst metaal regelen wij dit voor u. Uw opdracht kan in rap tempo voor u worden klaargemaakt en wordt al binnen twee tot drie dagen bij u bezorgd, en niet alleen in Nederland. Vraag via de website een offerte aan voor meer informatie en u krijgt binnen twee uur bericht.

Professionele metaalbewerking van Snel Lasersnijden!

Metaalbewerking is een klus voor echte professionals en u heeft zojuist een heel betrouwbaar en snel bedrijf gevonden. We snijden metaal, RVS of aluminium van verschillende diktes (van 0,5 mm tot wel 25 mm) met behulp van lasertechniek: Een gebundelde lichtbron van enkele millimeters breed snijdt het metaal. Deze manier van metaalbewerking is heel secuur: de moeilijkste vormen kunnen nog uit het dikste metaal gesneden worden, zonder het (omliggende) materiaal te beschadigen. Iedere millimeter van uw eindproduct zal dus van dezelfde perfecte kwaliteit zijn. Ook gaat er lasersnijden weinig materiaal verloren.

Lasersnijden is onze metaalbewerken specialiteit

De snijsnelheid van onze machines zijn heel hoog en omdat de machines digitaal aangestuurd worden, kan de ene opdracht na de andere afgeleverd worden. Direct na het snijden kan de rest van de metaalbewerking begonnen worden. In samenwerking met Disselhorst metaal kunnen we ook lassen, buigen, ponsen, beitsen, poedercoaten en cleanroom verpakken. En dat allemaal binnen de afgesproken tijd van twee tot drie dagen.

Levering na metaalbewerking ook in België en Duitsland!

Omdat we ons eigen transport hebben, kan uw opdracht direct na het klaarmaken ervan getransporteerd worden. Uw opdracht kan daarnaast niet alleen in Nederland, maar ook in België en in een groot deel van Duitsland bezorgd worden. Kortom: Voor alle vormen van metaalbewerking kunt u bij ons terecht. Bent u al overtuigd van onze voordelen? Vraag op onze website dan een offerte aan en plaats uw opdracht. Succes gegarandeerd!

metaalbewerking

Metaalbewerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *