Metaalbewerking Delft

Metaalbewerking Delft

Metaalbewerking Delft regel je bij Rapid Laserservices. Zoek daarom niet langer verder naar metaalbewerking en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We hebben machines staan voor verschillende soorten metaalbewerking, die door automatisering vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week kunnen draaien. Wij kunnen alles doen op het gebied van laser snijden, plaat bewerken, aluminium/rvs/metaal snijden en andere soorten van metaal bewerken.

Snel geleverd in Delft na de metaalbewerking

Wij snijden roestvrij staal, aluminium en metaal van verschillende diktes met behulp van lasertechniek. De snijsnelheid van onze machines is heel hoog en omdat de machines digitaal worden aangestuurd, kunnen de opdrachten in rap tempo worden afgeleverd. Zodra uw opdracht gereed is wordt deze binnen twee tot drie dagen bij u bezorgd, en niet alleen in Nederland. We leveren opdrachten voor metaalbewerking Delft ook in een groot deel van Duitsland en in heel België.

Offerte aanvragen voor metaalbewerking in Delft

De mogelijkheden van metaalbewerking Delft zijn eindeloos, daarom is het altijd verstandig om eerst even wat voorbeelden te bekijken om te zien wat de mogelijkheden en kosten zijn. Kijk op de website van Rapid Laserservices voor meer gedetailleerde informatie en indien gewenst kunt u via hen nog meer informatie inwinnen. Vraag vervolgens online een offerte aan voor metaalbewerking Delft en ontvang binnen twee uur een reactie. U kunt er op vertrouwen dat de offerte met alle nauwkeurigheid is gemaakt, net als de gesneden vorm die u wenst.

1 Reactie op Metaalbewerking Delft

 • Thomas Dillon schreef:

  Beste Meneer/Mevrouw

  Mijn naam is Thomas Dillon en ik studeer aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Op dit moment werk ik hier samen met twee medestudenten aan een ontwerp voor het festival BK Beats op Bouwkunde. Dit festival, dat eens per 2 jaar plaatsheeft, is met rond de 2000 bezoekers het grootste faculteitsfeest van Nederland. Onze taak hierbij is om voor deze editie een deel van de aankleding te ontwerpen en realiseren.

  Het verzorgen van de aankleding van het grootste faculteitsfeest van Nederland is een grote verantwoordelijkheid en hier besteden wij dan ook veel zorg aan. We zijn echter budgettair beperkt en werken dan ook voornamelijk met restmaterialen, zodat we ons doel, het realiseren van een prikkelende en inspirerende ruimte, kunnen realiseren.

  Nu vragen wij ons af of u mogelijk nog restmaterialen heeft waar wij mee zouden mogen werken. Het feit dat u aluminium lasersnijdt heeft onze interesse gewekt. Wij zien hierin mogelijkheden om het toe te passen in combinatie met lampen om een interessant effect te realiseren.

  Zou het mogelijk zijn om deze wellicht van u over te nemen om het vervolgens in het ontwerp te incorporeren? Graag zouden wij hier dan nog met u over in gesprek gaan. We kunnen u dan ook meer informatie verschaffen.

  Bedankt voor uw tijd.

  Thomas Dillon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *