Metaal snijden

Metaal snijden, daar is een professional voor nodig! Bij ons vakkundig team bent u aan het juiste adres. Wij zorgen er niet alleen voor dat u goed en nauwkeurig afgerond werk afgeleverd krijgt, maar we zorgen er ook voor dat uw opdracht zo snel mogelijk wordt afgehandeld. Onze machines zijn in staat om door middel van een lasersnijder aluminium- en staalplaten van 0,5 mm tot wel 25 mm te snijden. Heeft u een goede, betrouwbare metaalbewerker nodig? Neem dan contact op en laat u informeren over de voordelen van Snel Lasersnijden.

Gespecialiseerd in metaal snijden en bewerken

Ons team heeft veel ervaring met metaalbewerking en lasersnijden. Dat heeft veel voordelen, want u als klant kunt precies aangeven wat u nodig heeft en het wordt voor u geregeld. Naast metaal snijden kunnen we namelijk ook ponsen, zetten en buigen, lassen, beitsen, poedercoaten en cleanroom verpakken. Snel Lasersnijden zelf is echter gespecialiseerd in metaal snijden. Met behulp van een laser ontstaat een gebundelde lichtbron van enkele millimeters breed, die een intense hitte op een klein oppervlak ontwikkelt, zonder met het materiaal in contact te komen.

Vele voordelen van metaalsnijden met een laser

Metaal snijden met een laser heeft alleen maar voordelen. Er gaat weinig materiaal (metaal) verloren en de intense hitte op een klein oppervlak smelt en verdampt alleen het metaal dat direct door de laser getroffen wordt. Dit komt er eigenlijk op neer dat ook de afgesneden randen vorm- en maatvast blijven. Daarnaast kan de laser de meest complexe contouren, de meest lastige vormen snijden. Bovendien kan het metaal direct na het snijden verder afgewerkt worden (denk aan ponsen, buigen, lassen etc.). En omdat onze laser zo snel is, kunnen we onze producten heel snel bij onze klanten brengen.

Snelle levering na het metaal snijden

Metaal snijden is een klus voor professionals en daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen keurig afgewerkte producten in Nederland, België en in een groot deel van Duitsland. En: u kunt erop rekenen dat zowel het metaal snijden zelf als de aflevering van het eindproduct op tijd gebeuren.

metaal snijden

Metaal snijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *