Laser snijden

Laser snijden is de manier om metaal op een juiste manier te bewerken. Maar daar heeft u natuurlijk wel een professional voor nodig. Ons team u graag met uw opdracht(en)! De snelle lasersnijders zorgen ervoor dat u binnen korte tijd een perfect afgewerkt eindproduct heeft. Vraagt u een offerte aan, dan heeft u binnen twee uur een reactie en geeft u uw opdracht, dan wordt deze binnen 3 werkdagen bezorgd, ongeacht de dikte van het metaal dat u wilt laten snijden. Meer weten? Vraag een offerte aan op de website!

Precisiewerk van het laser snijden

Laser snijden is een methode om metaal te snijden, die sinds de jaren zestig van de vorige eeuw wordt gebruikt. In de loop van de tijd zijn de machines natuurlijk verbeterd. De laser snijders van nu werken met een gebundelde lichtbron van enkele millimeters breed. Zonder in contact te komen met het materiaal, ontwikkelt deze lichtbron een intense hitte op een klein oppervlak, die ervoor zorgt dat de metaalplaat gesneden wordt. Laser snijden gebeurt allemaal heel precies en dat biedt de mogelijkheid om zelfs de meest complexe vormen in korte tijd te snijden. De rest van de plaat blijft onaangetast, omdat de intense verhitting maar op een klein deel van de plaat plaatsvindt. Dit houdt eigenlijk in dat het eindproduct op iedere millimeter even vorm- en maatvast is.

Offerte voor laser snijden online aanvragen

Laser snijden is daarnaast een zuinige manier van metaalbewerking. Niet alleen gaat er weinig materiaal verloren, ook gaat er weinig tijd verloren. Na het laser snijden kan het materiaal namelijk direct verder bewerkt worden: ponsen, buigen, lassen, beitsen, poedercoaten etc. Uw product wordt direct helemaal klaar gemaakt. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat snel werkt? Dan bent u bij Snel Lasersnijden helemaal aan het juiste adres. Wij bezorgen producten in Nederland, België en in een groot deel van Duitsland en we zorgen er altijd voor dat we ons aan de afgesproken tijd houden. Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan online een offerte aan.

laser snijden

Laser snijden

1 Reactie op Laser snijden

  • Tycho Rasch schreef:

    Hallo,

    Wegens onvoorziene omstandigheden moeten wij vrijdag 18-04 een kopie hebben van ons schildje om mee te kunnen nemen op uitwisseling naar het buitenland. Is het mogelijk om vandaag nog een ontwerp aan te leveren en dit morgen op te halen? En zo ja, wat zijn de kosten die hieraan verbonden zijn?

    Met vriendelijke groet,
    Tycho Rasch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *