Laser cutting

Snel Lasersnijden is gespecialiseerd in laser cutting. Met behulp van een Lasersnijder worden platen van aluminium, RVS of staal in allerlei gewenste vormen gesneden. Wanneer u een plaat van aluminium, RVS of staal in een bepaalde vorm gesneden wilt hebben kunt u dit het beste doen met laser cutting. Belangrijke voordelen van laser cutting is het feit dat er dus in allerlei gewenste vormen gesneden kan worden. Daarnaast is er weinig materiaalverlies.

Nauwkeurig snijden met laser cutting

De vorm kan door middel van laser cutting heel nauwkeurig worden uitgesneden en door de intense verhitting die de laser veroorzaakt wordt het werkvlak niet vies. Dit komt doordat de intense verhitting ervoor zorgt dat het aluminium, het RVS of het staal direct verdampt. Zo blijft het werkoppervlak schoon en zo ook de uit te snijden vorm. Laser cutting is dus nauwkeurig en weinig verspillend. Ideaal, vindt u niet?

Offertes aanvragen voor laser cutting online

Op de website van SnelLasersnijden kunt u gemakkelijk een offerte voor Laser cutting aanvragen. Binnen 2 uur heeft u de offerte ontvangen. Snelheid en nauwkeurigheid staan centraal. U kunt er op vertrouwen dat de offerte voor Laser cutting met alle nauwkeurigheid is gemaakt, net als de gesneden vorm die u wenst. De levering van zowel de offerte als de gewenste vorm gaan eveneens snel. De offerte heeft u binnen 2 uur, zoals al eerder aangegeven.

Snelle levering

De gewenste vorm heeft een leveringstijd van 2-3 dagen. Binnen no-time heeft u dus uw gewenste vorm in handen. Ook over het transport hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen zelf voor het transport. Zo kunt u er vanuit gaan dat uw Laser cutting vorm veilig en snel bij u is. Of u nu in Nederland, België of een groot deel van Duitsland woont, de gesneden vorm wordt bij u bezorgt. Kijk dus snel op de website van Snel Lasersnijden en vraag een offerte aan! SnelLasersnijden.nl!

laser cutting

Laser cutting

 

1 Reactie op Laser cutting

  • W. Kavelaars schreef:

    Gechte heer/mevrouw,

    Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het snijden van 6 proto’s van een ontwerp in RVS 304 plaat van 1.5 mm dik. Van het ontwerp heb ik al een DxF-file van en kan het jullie op sturen. Ik hoor graag de mogelijkheden. mijn telefoonnummer is 0152600446.

    Met vriendelijke groet,

    W. kavelaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *