Aluminium snijden

Ben u op zoek naar een bedrijf dat voor u kan Aluminium snijden? Dan moet u zeker weten bij Snel Lasersnijden wezen! Snel Lasersnijdens is een onderdeel van Disselhorst Metaal en is gevestigd in Raalte. Aluminium snijden is niet de enige expertise. Naast Aluminium snijden zijn er nog veel meer mogelijkheden.  Ponsen, beitsen, zetten en buigen zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden naast Aluminium snijden. Naast het snijden van Aluminium kan Snel Lasersnijden ook Staal en RVS snijden. U ziet, bij ons kunt u van alles bestellen. Dat het bedrijf in Raalte is gevestigd is geen enkel probleem. Wij leveren in heel Nederland, België en een groot deel van Duitsland. Dit gebeurt met eigen transport. Zo kunt u er zeker van zijn dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

Elke gewenste vorm in aluminium snijden

Zoals gezegd kan Snel Lasersnijden Aluminium snijden. Platen tot 25 millimeter dikte worden voor u in de gewenste vorm gesneden. Aluminium platen van maximaal 3.000 bij 1.500 millimeter kunnen in allerlei vormen gesneden worden. Zo snel mogelijk wordt uw bestelling klaar gemaakt. Na een levertijd van 2-3 dagen zult u uw bestelling ontvangen.

Voordelen van een lasersnijder

U kunt er zeker van zijn dat het Aluminium snijden prachtig wordt uitgevoerd. Het snijden gebeurt met een lasersnijder, wat natuurlijk een zeer uitgebreide machine is. Hier hangen erg veel voordelen aan. Er kunnen ten eerste heel veel verschillende vormen gesneden worden met een lasersnijder. Ten tweede is er amper sprake van materiaalverlies. Omdat het aluminium bij het Aluminium snijden verhit wordt, verdampt het materiaal direct zodat het werkveld schoon blijft. Zo zijn er nog een aantal voordelen. Kijk voor alle voordelen op onze website.

Online offerte aanvragen voor aluminium snijden

Kortom, bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u kan Aluminium snijden? Dan bent u bij Snel Lasersnijden absoluut aan het juist adres. Vraag vandaag nog een offerte voor Aluminium snijden aan en u zult binnen 2 uur de offerte ontvangen! Binnen no-time weet u wat het Aluminium snijden gaat kosten en kunt u besluiten om uw bestelling bij Snel Lasersnijden te plaatsen. Kijk dus snel op onze website!

aluminium snijden

aluminium snijden

1 Reactie op Aluminium snijden

  • Goossens Gilbert schreef:

    Beste,
    Graag zouden we een offerte laten maken voor een aantal aluminium platen te willen laten snijden .Zou u mij een E-mailadres kunnen bezorgen zodat we de nodige documenten kunnen doorsturen.

    Mvg Goossens Gilbert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *